Je winkelwagen is momenteel leeg!
Hapje of dessert
Collageen Plus Chocolade Cupcakes
Op de Dag van de Chocolade Cupcake willen we genieten zonder schuldgevoel! Daarom hebben we een heerlijk recept ontwikkeld met Collageen Plus Chocolade.
Deze gezonde chocolade cupcakes zijn niet alleen heerlijk, maar ook voedzaam. Door collageen toe te voegen, zorg je voor extra ondersteuning van je huid, haar en nagels, terwijl je geniet van een rijke, chocolade smaak. Perfect voor iedereen die een gezondere versie van een klassieker zoekt, zonder in te leveren op smaak!
Ingrediënten
PORTIES
8 muffins
Benodigdheden
muffinvorm, muffin bakvormpjes
Kokosmeel
45 g
Collageen Plus Chocolade
4 schepjes (40 g)
Cacaopoeder
10 g
Kokosbloesemsuiker
50 g
Bakpoeder
6 g
Amandelmelk
150 ml
Zout
snufje
Eiwit van het ei
2 eiwitten
Chocoladestukjes (70%)
25 g
Topping:
Volle room (30-40 % vet)
200-250 ml
Stevia
1/2 tl
Bereidingswijze
1
Verwarm de oven voor op 170 graden.
2
Doe alle droge ingrediënten in een grote kom en mix alles goed door elkaar tot alles goed gemengd is en voeg dan de melk en het eiwit toe.
3
Roer alles goed door elkaar heen totdat het een mooi glad beslag is en meng dan de chocoladestukjes erdoor.
4
Verdeel het beslag over 6-8 bakvormpjes in de muffinvorm.
5
Plaats de muffins in de oven en bak 20 minuten tot ze gaar zijn. Test dit met een tandenstoker.
6
Terwijl de muffins in de oven zitten, maak je de slagroom. Doe de slagroom in een kom met de stevia en klop tot een vaste structuur.
7
Extra tip: Wil je een bruine slagroom, voeg dan een koffielepel cacaopoeder toe.
Bestel nu met 25% korting met code PLUS25
Klik hier voor Collageen Plus